Laula kanssani

Yhteislaulua kirkon alasalissa

Yhteislaulutilaisuus lauluhaluisille syysiltojen pidentyessä. Lauletaan lauluja ja virsiä syksystä ja kesän muistoista.

vapaa pääsy

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Leirikeskus Leiriniemi, Kalarannantie 3, 04530 Ohkola

Hoivaretki Leiriniemeen

Retki monisairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila (Kauppakaari 13) on avoinna arkisin kello 10–14 . Hartaus pidetään kello 10.15.

Tuusulan kirkko ja seurakuntakeskus

Kehitysvammaisten kirkkopyhä Tuusulassa