Laula kanssani

Yhteislaulua kirkon alasalissa

Yhteislaulutilaisuus lauluhaluisille syysiltojen pidentyessä. Lauletaan lauluja ja virsiä syksystä ja kesän muistoista.

vapaa pääsy

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Kirkko avoinna hiljaista rukousta varten

Keravan kirkko on auki ti–pe klo 9–16 hiljaista rukousta varten.

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila (Kauppakaari 13) on avoinna arkisin kello 10–14 . Hartaus pidetään kello 10.15.