Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus sunnuntaina 8.10.2017 klo 10 Keravan kirkossa

Jeesukselta tultiin kysymään: ”Miksi sinun opetuslapsesi eivät paastoa, kun kerran Johanneksen opetuslapset ja fariseusten opetuslapset paastoavat?”

18. sunnuntai helluntaista: aiheena kristityn vapaus. Lähetyspyhä.

Messun liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttorina Eero Annala, avustavana pappina Kristiina Nyman, liturgisena diakonina Petra Teittinen. Ehtoollisavustajana Päivikki Kahranaho. Samuli Koivurannan kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti Sansan (Medialähetys Sanansaattajat) kautta lähetystyöhön.

Kirkkokahvilla messun jälkeen Anitta Vuorela kertoo medialähetysjärjestö Sansan Kiinaan suuntautuvasta työstä.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi erilaisissa jumalanpalveluselämään liittyvissä järjestelytehtävissä. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Olen saanut toimia myös virsikirjan lisävihkoon liittyvässä valmistelutyössä. Myös sitä kautta pääsee lähelle niitä asioita, jotka minulle kirkon elämässä ovat tärkeitä: jumalanpalvelusta, teologiaa ja musiikkia.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen