Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevan seurakuntatalo, Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan -Armo ansiotta: lähetystyön ydin - Roomalaiskirjeen äärellä rovasti Eeva Airila. Kokoontumisissa kerrotaan ajankohtaiset kuulumiset omilta nimikkoläheteiltä ja niissä käy vierailijoita lähetysjärjestöistä. Kokoontumiset alkavat alkurukouksella ja kahvitarjoilulla, vapaaehtoinen kahviraha kerätään nimikkolähettien työn tukemiseksi. Kerrat ovat avoimia kaikille.

Ikkuna lähetyksen maailmaan on ryhmä niille, jotka ovat kiinnostuneita kirkon tekemästä lähetystyöstä ja kansainvälisyyteen liittyvistä asioista. Kokoontumisista saat mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa kirkon tekemästä lähetystyöstä. Rukoilemme ja tuemme nimikkolähettejä ympäri maailmaa. Kokoontumiset ovat Kalevan seurakuntatalolla takkahuoneessa ja seurakuntakeskuksessa kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Maanantaisin ja tiistaisin parittomilla viikoilla 11.9 ja 25.9 Kalevassa, 9.10 Kalevassa;10.10 Keskustassa;23.10 Kalevassa 24.10 keskustassa; 6.11 Kalevassa ja 7.11 keskustassa; syksyn viimeinen kerta on 21.11 keskutassa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.