Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevan seurakuntatalo, Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan -Armo ansiotta: lähetystyön ydin - Roomalaiskirjeen äärellä rovasti Eeva Airila. Kokoontumisissa kerrotaan ajankohtaiset kuulumiset omilta nimikkoläheteiltä ja niissä käy vierailijoita lähetysjärjestöistä. Kokoontumiset alkavat alkurukouksella ja kahvitarjoilulla, vapaaehtoinen kahviraha kerätään nimikkolähettien työn tukemiseksi. Kerrat ovat avoimia kaikille.

Ikkuna lähetyksen maailmaan on ryhmä niille, jotka ovat kiinnostuneita kirkon tekemästä lähetystyöstä ja kansainvälisyyteen liittyvistä asioista. Kokoontumisista saat mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa kirkon tekemästä lähetystyöstä. Rukoilemme ja tuemme nimikkolähettejä ympäri maailmaa. Kokoontumiset ovat Kalevan seurakuntatalolla takkahuoneessa ja seurakuntakeskuksessa kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Maanantaisin ja tiistaisin parittomilla viikoilla 11.9 ja 25.9 Kalevassa, 9.10 Kalevassa;10.10 Keskustassa;23.10 Kalevassa 24.10 keskustassa; 6.11 Kalevassa ja 7.11 keskustassa; syksyn viimeinen kerta on 21.11 keskutassa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Katupappila

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta ke 3.10. klo 10–11.30 Katupappilassa. Olet tervetullut kuulemaan heidän kuulumisiaan!

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.