Tyttöjä maailmalla, vastuuviikon seminaari

Tyttöjä maailmalla, vastuuviikon seminaari Keravan seurakuntakeskus

Tervetuloa Ekumeenisen vastuuviikon teemaseminaariin Tyttöjä maailmalta kuuntelemaan ja keskustelemaan. Seminaarin avauspuheenvuoron pitää Ujuni Ahmed, Vastuuviikon lähettiläs ja nuorisotyöntekijä Aseman Lapset ry:ssä.

Miten seurakunnissa tuetaan Suomeen muualta muuttaneita tyttöjä? Ovatko maahanmuuttajatytöt erityisen haavoittuvassa asemassa suomalaisessa yhteiskunnassa? Miten edistämme tyttöjen integroitumista?

Seminaarin avauspuheenvuoron pitää Ujuni Ahmed, Vastuuviikon lähettiläs ja nuorisotyöntekijä Aseman Lapset ry:ssä. Keskustelemassa ovat Keravan seurakuntalainen ja äiti Hazbije Krasniqi, kasvatuksen hiippakuntasihteeri Mirca Kukkasniemi Lapuan hiippakunnasta, Keravan kaupungin maahanmuuttokoordinaattori Virve Lintula ja Hyvinkään seurakunnan nuori Solafa Peter Ali Alori. Keskustelun juontaa Vastuuviikon koordinaattori Katariina Väisänen. Tilaisuuden alussa esiintyy keravalainen lapsikuoro Revontulet kanttori Eija Revon johdolla.

Vastuuviikon teemaseminaari on maksuton ja kaikille avoin.

Kuvassa teemaseminaarin avauspuheenvuoron pitäjä Ujuni Ahmed, kuva Aino Väänänen.

Ekumeeninen vastuuviikko 2017

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Wanha Pappila

Aamupalaa ja yhdessäoloa

Monikulttuurinen aamukahvila Wanhassa pappilassa klo 9.30-11.00 Mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä, kaiken ikäisille.

Keravan ME-talo, Paasikivenkatu 12

Maahanmuuttajat pyörille -koutsikoulutus

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille ja inspiroida eri kulttuuritaustoista tulevat pyöräilemään? Tule ilmaiselle kurssille oppimaan miten pyörällä ajoa opetetaan aikuisille!

Wanha Pappila

Aamupalaa ja yhdessäoloa