Uskonpuhdistuksen muistopäivän messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, saarnaaja Hedi Vilumaa ystäväseurakunnasta Kõpusta,  kanttori Eero Annala, Päivikki Kahranahon kirkkoväärtiryhmä sekä avustajat Pekka Väätäinen, Samuli Koivuranta ja Petra Teittinen. Messussa avustaa Koraalikuoro, joht. Eero Annala.

Messu päättää reformaatioviikon ja reformaation merkkivuoden juhlistamisen.

Kolehti raamatun opetukseen ja koulutukseen Aasiassa ja Afrikassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Messun aikana lasten pyhäkouluhetki kirkon alasalissa. Lapset viedään heti messun alussa kirkon alasaliin ja vanhemmat hakevat heidät ehtoolliselle.

Seurakuntasalissa ystäväseurakuntatilaisuus messun jälkeen, tarjolla keittolounasta (vapaaehtoinen ruokaraha) ja kuulumisia Kõpusta.

Kirkkokahvit seurakuntakeskuksen pikkusalissa.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Tuusulan kirkko ja seurakuntakeskus

Kehitysvammaisten kirkkopyhä Tuusulassa

Rovastikunnallinen kirkkopyhä

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.