Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Perheen sunnuntai. Hieman tavallista lyhyempi messu. Aiheena Perhe, Jumalan luomislahja.

Liturgi: Markus Tirranen, Avustava pappi: Asta Koponen, kanttori: Eero Annala.

Kirkkokahvit kirkkoväärtien kattamana.

Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Tervetuloa!

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen

Kirkkoväärtit sekä toiminnasta kiinnostuneet koolla kirkon alasalissa ennen viikkomessua

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.