Sibelius-Akatemian kuoron konsertti

Sibelius-Akatemian kuoron konsertti Keravan kirkko

Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin ja musiikkikasvatuksen opiskelijat esiintyvät maksuttomassa konsertissa.

Sibelius-Akatemian kirkkomuusikoiden kuoro koostuu Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoista, jotka opiskelevat Kirkkomusiikki ja urut -aineryhmässä Helsingissä. Lisäksi mukana on myös musiikkikasvatuksen aineryhmän opiskelijoita. Kuoro toimii opiskelijoiden harjoitus-instrumenttina kuoronjohdon opinnoissa ja konsertoi opiskelijoiden ja kuoronjohdon lehtori Jani Sivénin johdolla.

Vapaa pääsy, maksuton ohjelma.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Koraalikuoron harjoitukset

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! -konsertti

D-VITAMIINIA! -konserttisarja seurakuntakeskuksen salissa. Sibelius-akatemian musiikin tohtorit esiintyvät. Vapaa pääsy, järjestäjänä Sibelius-Akatemian DocMus-osasto ja Keravan kulttuuripalvelut.