Käsityöryhmä

Käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Käsityöpiirissä tehdään käsitöitä ja askarteluja myytäväksi. Tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien ja kohteiden tueksi. Käsityöryhmä tukee erityisesti naisten luku-ja kirjoitustaitotyötä Pipliaseuran kautta. Ryhmä on avoin kaikille. Ryhmän aluksi on alkuhartaus, kahvitarjoilu.

Kuka vain käsitöistä kiinnostunut voi tulla tutustumaan ja löytää itsensä mukavasta ja iloisesta seurasta. Kukin tekee omien taitojensa ja kiinnostustensa mukaan. Ryhmää ohjaa vapaaehtoiset, jotka auttavat ja opastavat. Kokoontumiset tapahtuvat seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmas kerros. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta joka toinen maanantaina: 18.9 / 16.10 / 30.10/ 13.11 / 27.11 Poikkeukset 2.10 kello 13-15.30 ja 4.12 kello 13-15.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa

Keravalla vierailee Malawin Pipliaseuran pääsihteeri. Hän kertoo, miten lukutaitohanke etenee Malawissa. Saamme myös kuulla Malawin Pipliaseuran työstä, joka kääntää, julkaisee, myy ja markkinoi Raamattua. Suomen Pipliaseura on yhteistyökumppanina muun muassa Malawin naisten lukutaito-ohjelmassa.