Viikkomessu

Arki-illan ehtoollinen tiistai- ja torstai-iltaisin

Vietämme ehtoollisjumalanpalvelusta Keravan kirkossa kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin, kello 19. Viikkomessussa voit irrottautua arjesta puoleksi tunniksi, hiljentyä raamatuntekstien ja rukousten äärellä, osallistua ehtoolliselle. Tiistain viikkomessu vietetään ns. luettuna messuna, eli ilman musiikkia.

Tuusulan kirkko ja seurakuntakeskus

Kehitysvammaisten kirkkopyhä Tuusulassa

Rovastikunnallinen kirkkopyhä

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Siunauskappeli

Kuolleiden lasten muistopäivän hartaus

Kuolleiden lasten muistopäivän hartautta vietetään sunnuntaina 23.9. kello 14 hautausmaan siunauskappelissa. Noin puolen tunnin mittaisen hartauden toteuttavat pappi Markus Tirranen ja kanttori Janne Kaksonen. Hartauden aikana kunnioitetaan elämästä liian aikaisin poistuneiden kaikenikäisten lasten muistoa, hiljennytään ja sytytetään kynttilä.