Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Keravan seurakuntakeskus

Seurakunnan eri toimintaryhmät myyvät käsitöitä ja jouluherkkuja kirkon kansainvälisen vastuun hyväksi. Mukana myös kirkon lähetysjärjestöt

Tilaisuus on avoin kaikille, mahdollisuus ostaa jouluaiheisia tavaroita, käteinen käy, tietoa lähetysjärjestöistä, myynnissä joulupuuroa 4 euroa ja joulutorttuja ja kahvia 3 euroa. Tilaisuuden avaa rovasti Anja Hänninen.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa

Keravalla vierailee Malawin Pipliaseuran pääsihteeri. Hän kertoo, miten lukutaitohanke etenee Malawissa. Saamme myös kuulla Malawin Pipliaseuran työstä, joka kääntää, julkaisee, myy ja markkinoi Raamattua. Suomen Pipliaseura on yhteistyökumppanina muun muassa Malawin naisten lukutaito-ohjelmassa.