Itsenäisyyspäivän messu

Itsenäisyyspäivän messu Keravan kirkko

Messua ennen lipunnosto ja seppeleenlaskut

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Suomen 100 vuotis-itsenäisyyspäivänä. Messun toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, avustava pappi Markus Tirranen, liturginen diakoni Juuso Vesterinen sekä ehtoollisavustaja Aino Westersund. Kirkkoväärteinä toimivat partiolaiset. Musiikissa kanttori Eero Annala ja Keravan mieslaulajat. Messun jälkeen 100-vuotisjuhlakahvit kirkon alasalissa.

Kolehti kerätään veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Messua edeltää lipunnosto sankarihaudalla klo 9.00 sekä seppeleiden lasku klo 9.30:

Lipunnosto klo 9.00 partiolippukunta Kalevan Kipunat
- lipunnoston yhteydessä lauletaan partiomarssi sekä virsi 577 :1-3

Seppeleenlasku klo 9.30 alkaen sankarihaudalle ja Karjala-kivelle

- kuorolaulu, Keravan Mieslaulajat, joht. Eero Annala
- puhe, kaupunginjohtaja Kirsi Rontu
- seppeleen lasku:

• Keravan kaupunki, Päivi Wilen
  • Keravan Reserviläiset r.y
  • Keravan seurakunta
  • Kerava-Seura r.y
  • Keravan Sotaveteraanit

- seppeleenlaskun yhteydessä lasketaan kynttilä ja pieni havuseppele jokaiselle sankarihaudalle. Kynttilät laskee KJT 2006 ikäluokan pelaajat ja pienet havuseppeleet sankarihaudoille toimittaa Lions Club Kerava.
- virsi 577: 7-9

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen

Kirkkoväärtit sekä toiminnasta kiinnostuneet koolla kirkon alasalissa ennen viikkomessua

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.