Messu

Messu Keravan kirkossa

2. adventtisunnuntain messu 10.12.2017 klo 10 Keravan kirkossa. Messun aiheena Kuninkaasi tulee kunniassa.

Päivän evankeliumissa Luuk. 17:20-24 Jeesus sanoo: "Katsokaa: Jumalan valtakunta on teidän keskellänne."

Liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustava pappi Kristiina Nyman, kanttorina Eero Annala, ehtoollisella avustavat Tarja Liljendahl ja Viljami Heiskanen. Merja Pletin kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä ruokapankkitoiminnan turvaaminen ja tehostaminen. Kirkkopalvelut ry

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Tuusulan kirkko ja seurakuntakeskus

Kehitysvammaisten kirkkopyhä Tuusulassa

Rovastikunnallinen kirkkopyhä

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Siunauskappeli

Kuolleiden lasten muistopäivän hartaus

Kuolleiden lasten muistopäivän hartautta vietetään sunnuntaina 23.9. kello 14 hautausmaan siunauskappelissa. Noin puolen tunnin mittaisen hartauden toteuttavat pappi Markus Tirranen ja kanttori Janne Kaksonen. Hartauden aikana kunnioitetaan elämästä liian aikaisin poistuneiden kaikenikäisten lasten muistoa, hiljennytään ja sytytetään kynttilä.