Tuomasmessu

Tule rukoilemaan, viettämään ehtoollista ja laulamaan Tuomaslauluja. Tilaisuudessa on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen, ja jätettyjen esirukousaiheiden puolesta rukoillaan yhdessä.

Tuomasmessulla on pitkä historia Keravan seurakunnassa, mutta se on ollut tauolla muutaman viime vuoden. Tuomasmessussa keskeistä on seurakuntalaisten osallisuus niin suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Messussa rukousosa on korostuneen pitkä. Kirkkosalissa on rukousalttareita, joiden ääreen voi pysähtyä, ja joille voi jättää esirukouspyyntöjä. Ne luetaan esirukousjakson päätteeksi. Messussa käytetään Tuomasmessulaulukirjoja. Säestys on pianolla ja kitaralla.

Tilaisuuden päätyttyä on iltatee kirkon alasalissa.

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen

Kirkkoväärtit sekä toiminnasta kiinnostuneet koolla kirkon alasalissa ennen viikkomessua

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.