Kauneimmat joululaulut Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut soivat tänä vuonna jo 45. kerran. Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää!

Kauneimmat joululaulut soivat Savion seurakuntatalossa 11.12. klo 18. Puuroa tarjolla klo 17 alkaen. Mukana kanttori Eero Annala ja juontajana Petra Teittinen. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja.

Svengaavat joululaulut

Ahjon koulu