Kauneimmat joululaulut Keravan kirkko

Kauneimmat joululaulut soivat tänä vuonna jo 45. kerran. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää!

Mukana kanttori Janne Kaksonen ja juontajana Asta Koponen.

pappi, kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteeri

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

Toimin papin työn lisäksi myös kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteerinä.

Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja.

Svengaavat joululaulut

Ahjon koulu