Anglikaaniset joululaulut / Helsinki

Helsingin tuomiokirkko

Englanninkielinen anglikaaninen jouluhartaus joululauluineen / Festival of Nine Lessons and Carols

Haluaisitko kuulla englanninkielisiä joululauluja? Tule mukaani Helsingin tuomiokirkkoon, anglikaanisen kirkon perinteiseen jouluhartauteen, upeine kuoroineen. Hartaus alkaa klo 19.00; yhteislähtö Z- junalla Keravan rautatieasemalta klo 18.02.

Jokainen osallistuja hoitaa oman junalipun ostamisen.

Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja.

Svengaavat joululaulut

Ahjon koulu