Neljäntenä adventtisunnuntaina ei lueta jouluevankeliumia, vaan pysähdytään hetkeksi odotuksen tunnelmaan. Vapahtajan äidin odotus ja meidän joulun odotuksemme kuuluvat yhteen. Miten usein oletammekaan asioiden menevän omien odotustemme mukaisesti, mutta ne menevät aivan toisin. Vasta jälkikäteen näemme Jumalan kädenjäljen. Jumalalla on pitkän tähtäimen näkökulma ja Hän tahtoo meille aina meidän parastamme.

Messun liturgi on Kristiina Nyman. Avustavana pappina toimii Chris Montgomery ja kanttorina Sinikka Stöckel. Muissa palvelutehtävissä toimivat Pepe Raatikaisen kirkkoväärtiryhmän jäsenet. Ehtoollisavustajana on Päivikki Kahranaho. Kolehti kootaan lasten asemaa parantavaan työhön Suomen Lähetysseuran kautta teemalla "Annamme iloa ja turvaa maailman lapsille".

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntain) sukupolvien messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.