Musiikkihartaus

Musiikkihartaus Hautausmaa

Musiikkihartaus hautausmaan kappelissa

"Teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa."

Hartaudessa hiljennytään yli 2000 vuotta vanhan tutun sanoman äärelle.

Kuljetus hautausmaalle:

Bussi 1: Lähtö klo 12.45 Ahjon K-Kauppa (Ratatie 24) - Ahjon silta - Porvoontie - Porvoonkatu - Seurakuntakeskus, Papintie 6 - Kilta terveyskeskuksen pysäkki - Ilmarisentie - Ylikeravantie - Kalevankatu - Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2 - Kalevankatu - Kannisto - Siwan pysäkki - Kannistonkatu - Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9 - Saviontie - Kulloontie - Keravan hautausmaa.  Paluulähtö hautausmaalta klo 15 ja 16.

Bussi 2: Lähtö klo 13 tilausajopysäkki Keskikadulla (Keudan ja lukion kohdalla) -hautausmaa.   Paluulähtö hautausmaalta klo 15 ja 16.

Savion seurakuntatalo

Joulutunnelmaa Saviolla

Avoin joulujuhla kaikenikäisille

Nyt Betlehemiin -joulukonsertti

Nyt Betlehemiin -joulukonsertti pe 7.12. klo 18.30 kirkossa. Teemu Tommolan Jouluoratorio sekä tuttuja joululauluja. Naiskuoro Ilona ja The Larks -yhtye, johtaa Teemu Tommola.

Kehitysvammaisille suunnattu joulukirkko

Kehitysvammaisille suunnattu joulukirkko Keravan kirkossa