Messu

1. sunnuntai joulusta messu. Aiheena Pyhä perhe.

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.

Messun toimittaa Markus Tirranen. Avustava pappi Jukka Pohjolan- Pirhonen. Kanttori Eija Repo. Ehtoollisavustajat Niina Penttinen ja Eeva Airila.

Messun jälkeen kirkkokahvit ala-salissa

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Tuusulan kirkko ja seurakuntakeskus

Kehitysvammaisten kirkkopyhä Tuusulassa

Rovastikunnallinen kirkkopyhä

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin