Messu

1. sunnuntai joulusta messu. Aiheena Pyhä perhe.

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.

Messun toimittaa Markus Tirranen. Avustava pappi Jukka Pohjolan- Pirhonen. Kanttori Eija Repo. Ehtoollisavustajat Niina Penttinen ja Eeva Airila.

Messun jälkeen kirkkokahvit ala-salissa

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen

Kirkkoväärtit sekä toiminnasta kiinnostuneet koolla kirkon alasalissa ennen viikkomessua

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.