Loppiaisen messu

Loppiaisen messu Keravan kirkko

Loppiainen on jouluakin vanhempi juhla, sitä nimittäin vietettiin jo 200-luvulla. Juhlan vanha nimi 'epifania' on kreikkaa ja tarkoittaa ilmestymistä, Herran ilmestymistä.

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille.

Messun toteuttavat liturgi Krista Wedman, avustava pappi Asta Koponen, liturginen diakoni Hanna Nikama, kanttori Janne Kaksonen sekä avustaja Pirkko Laiho ja nuorten kirkkoväärtiryhmä.

Kirkkokahveilla myynnissä käsitöitä ja askarteluja lähetystyön hyväksi.

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.