Ikkuna lähetyksen maailmaan

Keravan seurakuntakeskus

Suomen evankeliumiyhdistyksen ts. lähetysjohtaja Ville Auvinen vierailee.

Tilaisuus alkaa kahvilla ja hartaudella. Kaikki ovat tervetulleita kuulemaan Suomen evankeliumiyhdistyksen tekemästä työstä.

Tilaisuudesssa kerätään vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi.

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa

Keravalla vierailee Malawin Pipliaseuran pääsihteeri. Hän kertoo, miten lukutaitohanke etenee Malawissa. Saamme myös kuulla Malawin Pipliaseuran työstä, joka kääntää, julkaisee, myy ja markkinoi Raamattua. Suomen Pipliaseura on yhteistyökumppanina muun muassa Malawin naisten lukutaito-ohjelmassa.