Senioritiistai

Keravan seurakuntakeskus

Luentotilaisuus

Pia Niiranen (muistiohjaaja, Uudenmaan Muistiluotsi) luennoi aiheesta Muisti ja sen huolto. Lisäksi Keski-Uudenmaan Muistiyhdistys ry:n puheenjohtaja Terhikki Koskinen kertoo yhdistyksen toiminnasta.

Senioritiistait ovat maksuttomia luentotilaisuuksia eläkeikäisiä kiinnostavista aiheista. Ennen luentoa on lounasmahdollisuus klo 12 alkaen, hinta 7€. Seurakunta tarjoaa pullakahvit. Ohjelman aluksi on musiikkihetki, jonka jälkeen vierailijan luento. Lopuksi lyhyt hartaus.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Nahkurinpolku 2, kerhotila

Killan juttutupa

Kohtaamispaikka Killan alueen asukkaille

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Nahkurinpolku 2, kerhotila

Killan juttutupa