Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kalevan seurakuntatalo

Tapaamisessa kuullaan keravalaisten kokemuksia lähetyksen eri tehtävissä ja liittyen maailmalla tehtävään lähetykseen.

Tilaisuus alkaa kahvilla, jonka jälkeen hartaus. Kuullaan keravalaisten kokemuksista lähetykseen liittyen. Tapaamisessa kuullaan myös nimikkolähettien työstä eri puolilla maailmaa. Kerätään vapaaehtoinen kahviraha, Kalevan Ikkuna lähetyksen maailmaan kerää varoja kahteen kummikohteeseen, Nepalin vammaisille ja daliteille.

Lue lisää kummityöstä dalitien parissa

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Katupappila

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta ke 3.10. klo 10–11.30 Katupappilassa. Olet tervetullut kuulemaan heidän kuulumisiaan!

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.