Tuhkakeskiviikon messu

Tuhkakeskiviikon messu Keravan kirkko

Tuhkakeskiviikon messu ke 14.2. klo 19 kirkossa

"Syvyydestä minä huudan sinua, Herra. Herra, kuule minun ääneni." Ps. 130:1-2

Tuhkakeskiviikko aloittaa pääsiäistä edeltävän 40 arkipäivää kestävän paastonajan. Messussa on mahdollista saada tuhkalla piirretty risti otsaan katumuksen vertauskuvana.

Messun toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttori Eero Annala, avustava pappi Markus Tirranen sekä avustajat Pirkko Laiho ja Arja Roikonen. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen

Kirkkoväärtit sekä toiminnasta kiinnostuneet koolla kirkon alasalissa ennen viikkomessua

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.