Messu

Messu Keravan kirkko

Messu Keravan kirkossa sunnuntaisin klo 10.00. Kirkkokahvit messun jälkeen.

Kirkkovuoden aiheena on Jeesus, kiusausten voittaja.

Tämän ensimmäisen paastonajan sunnuntain keskeinen aihe on kertomus Jeesuksen kiusaamisesta autiomaassa. Häntä houkuteltiin pettämään kutsumuksensa, mutta hän voitti kiusaukset. Kiusaaja ei jätä rauhaan ketään nykypäivänkään ihmistä, mutta apumme on Kristus, kiusausten voittaja.

Messun toimittaa Markus Tirranen. Avustava pappi Sini Mäkelä. Kanttori Eija Repo. Ehtoollisavustajat Verneri Laakkonen ja Maarit Lavas. Messussa mukana myös Pepe Raatikaisen kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti kerätään lähetysjärjestö Sanansaattajille medialähetystyöhön Intiassa.

Lämpimästi tervetuloa paastoajan messuun!

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.