Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kalevan seurakuntatalo

Tapaamisessa vieraana Salme Manninen, joka kertoo pitkästä urastaan lähetystyössä.

Tilaisuus alkaa kahvilla, jonka jälkeen hartaus. Kuullaan Salme Mannisen pitkästä työurasta lähetystyössä. Tapaamisessa kuullaan myös nimikkolähettien työstä eri puolilla maailmaa. Kerätään vapaaehtoinen kahviraha, Kalevan Ikkuna lähetyksen maailmaan kerää varoja kahteen kummikohteeseen, Nepalin vammaisille ja daliteille

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä