Lähetystyö Virossa

Lähetystyö Virossa Keravan seurakuntakeskus

Anu ja Juha Väliaho kertovat Lähetysseuran työstä Virossa ja terveiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä. Mukana illassa Marin tasavallaan pääkaupungista Keski-Venäjältä laulaja Anna Mishina.

Tule kuulemaan lähetystyöstä Virossa ja kuulumiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä ja kuuntelmaan kaunista musiikkia. Juha ja Anu Väliaho kertovat ja näyttävät kuvia, Anna Mishina esittää suomenkieilisiä hengellisiä lauluja erilaisten sukukansojemme melodioilla. Tilaisuus alkaa 17.30 kahvitarjoilulla, kerätään vapaaehtoinen kahviraha Lähetysseuran Viron ja Keski-Venäjän sukukansatyön hyväksi. Paikalla myös lähetysnäyttely Virosta ja keski-Venäjältä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Katupappila

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta ke 3.10. klo 10–11.30 Katupappilassa. Olet tervetullut kuulemaan heidän kuulumisiaan!

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.