Lähetystyö Virossa

Lähetystyö Virossa Keravan seurakuntakeskus

Anu ja Juha Väliaho kertovat Lähetysseuran työstä Virossa ja terveiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä. Mukana illassa Marin tasavallaan pääkaupungista Keski-Venäjältä laulaja Anna Mishina.

Tule kuulemaan lähetystyöstä Virossa ja kuulumiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä ja kuuntelmaan kaunista musiikkia. Juha ja Anu Väliaho kertovat ja näyttävät kuvia, Anna Mishina esittää suomenkieilisiä hengellisiä lauluja erilaisten sukukansojemme melodioilla. Tilaisuus alkaa 17.30 kahvitarjoilulla, kerätään vapaaehtoinen kahviraha Lähetysseuran Viron ja Keski-Venäjän sukukansatyön hyväksi. Paikalla myös lähetysnäyttely Virosta ja keski-Venäjältä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa

Keravalla vierailee Malawin Pipliaseuran pääsihteeri. Hän kertoo, miten lukutaitohanke etenee Malawissa. Saamme myös kuulla Malawin Pipliaseuran työstä, joka kääntää, julkaisee, myy ja markkinoi Raamattua. Suomen Pipliaseura on yhteistyökumppanina muun muassa Malawin naisten lukutaito-ohjelmassa.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Terveiset kesäpäiviltä, nimikkolähettien kuulumiset. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.