Messu Keravan kirkko

2. paastonajan sunnuntain messu 25.2.2018 klo 10 Keravan kirkossa

Sunnuntain aiheena on Rukous ja usko. Päivän latinankielinen nimi Reminiscere (=muista minua) tulee päivän antifonista (Ps. 25:6): Herra, sinä olet laupias, muista minua, osoita ikiaikaista hyvyyttäsi.

Jeesus taisteli pimeyden valtoja vastaan myös parantamalla ja antamalla synnit anteeksi. Tähän toimintaan liittyivät rukous ja usko.

Messun liturgina on Markus Tirranen, avustavana pappina Jukka Pohjolan-Pirhonen, liturgisena diakonina Nea Kivistö, kanttorina Eero Annala. Ehtoollisavustajina Eeva Airila ja Aino Westersund. Kirkkoväärteinä Päivikki Kahranahon ryhmä sekä Iskeläisiä.

Kolehti kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriitinohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

Katupappila

Katupappilan avoin rukouspiiri

Katupappilan avoin rukouspiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko kello 9–9.45.

Keskipäivän rukoushetki

Keravan kirkossa vietetään keskiviikkoisin rukoushetkeä klo 12.

Kalevan seurakuntatalo

Naisten raamattupiiri