Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus

su 4.3. kello 11.30

Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus Keravan seurakuntakeskus

Tule keskustelemaan messun jälkeen lähetystyön kysymyksistä lähetysjärjestöjen edustajien kanssa

Kaikille avoimessa keskustelutilaisuudessa pohditaan, kuinka Keravan seurakunnan verovaroin tuetaan lähetystyötä.  Tilaisuus alkaa keittolounaalla.

Paneelikeskustelussa ovat mukana pastori Janne Sironen, Lähetysyhdistys Kylväjä, lähetysjohtaja Ville Auvinen, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, pastori Riikka Sandberg, Suomen Lähetysseura, toiminnanjohtaja Juha Auvinen, Medialähetys Sanansaattajat, toiminnanjohtaja Markku Kotila, Suomen Pipliaseura, lähettäjäyhteyksien koordinaattori Hanna-Mari Vuorinen, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys sekä aluekoordinaattori Jukka Repo, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Savion seurakuntatalo

Naisten raamattu- ja rukouspiiri