Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan. Vierailee pastori, pitkäaikainen Tansanian lähetti Suomen lähetysseurasta, Riitta Heino. Raamattutunti aiheesta "uusi elämä Kristuksessa," room. 6.8, Lisäksi Riitta kertoo työstään Tansaniassa

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan pastori Riitta Heinon raamattutuntiin. Lisäksi Riitta kertoo ja näyttää kuvia pitkän työuransa varrelta Tansaniasta, missä hän on toiminut Suomen lähetysseuran lähettinä. Tilaisuus alkaa kahvilla ja kerätään vapaaehtoinen kahviraha, jonka tuotto menee Kalevan lähetyspiirin kannattamaan kummikohteeseen Nepalissa, Suomen lähetysseuran kautta.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Miesten raamattupiiri Kalevassa

Torstaisin klo 18-20 Kalevan seurakuntatalossa

Savion seurakuntatalo

Miesten raamattupiiri Saviolla

torstaisin klo 19-21 Savion seurakuntatalossa.

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ihmeellinen itä, aluekoordinaattori Jukka Repo Keski-Aasia, Venäjä, kertoo Kansanlähetyksen tekemästä Venäjän työstä.