Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan Vierailee pastori, pitkäaikainen Tansanian lähetti Suomen lähetysseurasta, Riitta Heino. Raamattutunti aiheesta "uusi elämä Kristuksessa," room. 6.8, Lisäksi Riitta kertoo työstään Tansaniassa

Kokoontuminen on rippikoulusalissa, kolmas kerros. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan pastori Riitta Heinon raamattutuntiin. Lisäksi Riitta kertoo ja näyttää kuvia pitkän työuransa varrelta Tansaniasta, missä hän on toiminut Suomen lähetysseuran lähettinä. Tilaisuus alkaa kahvilla ja kerätään vapaaehtoinen kahviraha, jolla tuetaan Keravan seurakunnan nimikkolähettityötä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri

Kristillinen piiri ikäihmisille

Katupappila

Sanaa simppelisti

Avoin keskusteluryhmä Raamatun äärellä. Tule mukaan, kun sinulle sopii.