Pääsiäispäivän messu

Pääsiäispäivän messu Keravan kirkko

Pääsiäispäivän messu Keravan kirkossa su 1.4.2018 klo 10

Pääsiäispäivän riemu ja sanoma kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut!

Messun liturgina toimii Jukka Pohjolan-Pirhonen, liturgisena diakonina Juuso Vesterinen, kanttorina Eija Repo, avustavana pappina Petri Kauhanen ja Chris Montgomery. Messussa avustaa Irmeli Kokkosen kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti Kirkon Ulkomaanavun kautta koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa.

Messun jälkeen juhlakahvit kirkon alasalissa. Yhteisvastuutuotteita myytävänä.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

seurakuntapastori, ma.

Multicultural work. English as mother tongue. 31.12.2018 saakka.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Tuusulan kirkko ja seurakuntakeskus

Kehitysvammaisten kirkkopyhä Tuusulassa

Rovastikunnallinen kirkkopyhä

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu klo 18

Arki-illan ehtoollinen tiistai-iltaisin