Naisten ilta

Savion seurakuntatalo

Kaikille avoin naisten ilta Savion seurakuntatalossa. Vieraana Kristiina Nordman ja aiheena "Iloa elämään - oppaana Raamatun naiset"

Savion naisten raamattupiirin järjestää kaikille avoimen naisten illan. Vieraana kouluttaja, teologi Kristiina Nordman ja aiheena "Iloa elämään - oppaana Raamatun naiset".  Teetarjoilu, musiikkia ja lopuksi iltahartaus.

Siunauskappeli

Kuolleiden lasten muistopäivän hartaus

Kuolleiden lasten muistopäivän hartautta vietetään sunnuntaina 23.9. kello 14 hautausmaan siunauskappelissa. Noin puolen tunnin mittaisen hartauden toteuttavat pappi Markus Tirranen ja kanttori Janne Kaksonen. Hartauden aikana kunnioitetaan elämästä liian aikaisin poistuneiden kaikenikäisten lasten muistoa, hiljennytään ja sytytetään kynttilä.

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila (Kauppakaari 13) on avoinna arkisin kello 10–14 . Hartaus pidetään kello 10.15.

Keravan seurakuntakeskus

Vapautettuna palvelemaan -raamattuopetussarja

Keravan seurakunta kutsuu ja rohkaisee sinua kasvamaan Jumalan sinulle antamassa palvelutehtävässäsi. Tule mukaan raamattuopetussarjaamme, joka antaa sinulle mahdollisuuden omaan hengelliseen kasvuun, palvelutehtävän hahmottamiseen, kysymysten tekemiseen ja yhteiseen esirukoukseen.