Duo Free Spirits esiintyy

Duo Free Spirits esiintyy Keravan seurakuntakeskus

Duo Free Spirits Keravan seurakuntakeskuksessa 29.4. klo 16

Saksofonisti-huilisti Juhani "Junnu" Aaltonen ja Markku "Jazzpastori"  Salo esiintyvät Keravan seurakuntakeskuksessa su 29.4. klo 16. Duo Free Spiritsin jokainen esitys on ainutkertainen. Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Keravan seurakuntakeskus

Steinway in Both Ways

Pianomusiikin mestarit kohtaavat, Iro Haarla ja Seppo Kantonen.

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! -konsertti

D-VITAMIINIA! -konserttisarja seurakuntakeskuksen salissa. Sibelius-akatemian musiikin tohtorit esiintyvät. Vapaa pääsy, järjestäjänä Sibelius-Akatemian DocMus-osasto ja Keravan kulttuuripalvelut.

Lauluilta

Hengellisten laulujen ja sävelmien ilta kirkossa sunnuntaina 21.10.2018 klo 17