Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta Keravan kirkko

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.

Kaikki kansainvälisistä asioista, lähetystyöstä ja erityisesti medialähetyksestä kiinnostuneet tervetuloa. Nyt on mahdollisuus saada kattavaa ja asiantuntevaa tietoa Intiassa tehtävästä kristillisestä radiotyöstä. Intian maaseudun kylissä ei aina ole sähköä eikä puhelin- tai kännykkäverkkoa. Siksi maaseudun asukkaat kuuntelevat radion lyhytaaltolähetyksiä. Media vie evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti.

Lisää tietoa Sansan Intian työstä

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä