Jazz-messu

Jazz-messu Keravan kirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivänä jazz-messu Keravan kirkossa

Kerava Jazzien perinteinen jazz-messu kanttori Eija Revon ja bändin tahtiin.

Messun toteuttavat liturgi Krista Wedman, kanttori Eija Repo, avustava pappi Samuli Koivuranta, liturginen diakoni Mikael Björkas, avustaja Tarja Liljendahl sekä kirkkoväärtit.
Messussa esiintyvässä bändissä soittavat Pentti Lahti, saksofonit, Varre Vartiainen, kitara, Ville Herrala, basso, Ville Pynssi, rummut ja Eija Repo, urut.

Messun jälkeen kirkkokahvit.

Messu radioidaan ja Yle Radio 1 lähettää sen 17.6. klo 10

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.