Hautausmaapäivä

Hautausmaapäivä Hautausmaa

Kahvitarjoilu hautausmaan toimiston edessä. Apua istutuksiin, kesäkukkamyyntiä parkkipaikalla. Hartaus ja urkumatinea kappelissa klo 13. Matinean jälkeen opastettu hautausmaakierros.

Hautausmaapäivän bussikuljetukset

1.bussi klo 12 lähtö

Savion seurakuntasali, Koivikontie 9-Lehmuskatu-Kannistonkatu-Saviontie-Kulloontietä ratsastuskoulun risteykseen, josta Ahjon K-kaupalle-Ahjon silta-Porvoontie-seurakuntakeskus, Papintie 6-tilausajopysäkki Keskikadulla. Paluu klo 14.00.

2.bussi klo 12 lähtö

tilausajopysäkki Keskikadulla-Tuusulantie-Killan pysäkki terveyskeskuksen kohdalla-Ilmarisentie-Ylikeravantie-Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2-Ylikeravantie-Kurkelankatu. Paluu klo 15.00.

Lähdöt Keskikadun tilausajopysäkiltä.

Bussikuljetus hautausmaalle

Tarjoamme maksuttoman bussikuljetuksen hautausmaalle jouluaattona klo 12.45 (bussi 1) ja klo 13 (bussi 2).