Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus Keravan kirkko

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa la 23.6. klo 10

Juhannusta vietetään Johannes Kastajan syntymää muistellen. Ajankohta perustuu käsitykseen, että Johannes syntyi 6 kuukautta ennen Jeesusta.

Sanajumalanpalveluksen liturgina on Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Emmi Gong ja kanttorina Eija Repo.

Kolehti kerätään taloudellisess ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ulkona (sään salliessa)

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Kirkko avoinna hiljaista rukousta varten

Keravan kirkko on auki ti–pe klo 9–16 hiljaista rukousta varten.

Kirkko avoinna hiljaista rukousta varten

Keravan kirkko on auki ti–pe klo 9–16 hiljaista rukousta varten.