Tansaniassa tapahtuu

Tansaniassa tapahtuu Wanha Pappila

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Tule keskustelemaan, kyselemään ja kuulemaan miten kirkollinen työ Tansaniassa tulee tehtyä ja miten rahoja käytetään.

Kuvassa : Katri Morogoron hiippakunnan Maasaityttöjen seurassa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Katupappila

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta ke 3.10. klo 10–11.30 Katupappilassa. Olet tervetullut kuulemaan heidän kuulumisiaan!

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Keravan seurakunnan tuki lukutaitotyölle Afrikassa, Kansainvälisentyön sihteeri Petra Teittinen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy lähetysaiheisia vierailijoita.