Laula kanssani

Laula kanssani -tilaisuudessa kanttori Eija Repo laulattaa yhteislauluja keskiviikkona 25.7. kello 18.

Vaikka Jaakko heittääkin kylmän kiven veteen samana päivänä, kylmyys ei yllä sydämiin asti, koska yhdessä laulaminen lämmittää mieliä!

Laulamme kesäisiä lauluja ja muistelemme kesän parhaita muistoja. Jos sää sallii, tilaisuus alkaa kirkon ilta-auringon puoleiselta kalliolta, jonka jälkeen siirrytään alasaliin laulamaan.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".