Messu Keravan kirkko

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, kanttori Janne Kaksonen ja avustava pappi Asta Koponen.

Kolehti kerätään Suomen Kristilliselle Ylioppilasliitolle (SKY) opiskelijoiden osallistumisen tukemiseen kansainvälisissä ekumeenisissa koulutus- ja oppimistapahtumissa SKY:n kansainvälisen kattojärjestön kautta, kattojärjestön vuotuisen Universal Day of Prayer for Students -rukousviikon materiaalin suomentamiseen ja teemaviikon näkyvyyden edistämiseen opiskelijapaikkakunnilla, opiskelijoille suunnattuun retriittitoimintaan ja kristittyjen opiskelijoiden pienryhmätoiminnan tukemiseen.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen

Kirkkoväärtit sekä toiminnasta kiinnostuneet koolla kirkon alasalissa ennen viikkomessua