Messu

Messu Keravan kirkko

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

13. sunnuntai helluntaista. Messun aiheena Jeesus, parantajamme.

Messun toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttori Heli Kaasalainen ja avustava pappi Petri Kauhanen. Saarnan pitää teol.yo Väinö Väistö.

Kolehti kerätään Japanin evankelis-luterialisen kirkon Tokion uusiin toimitiloihin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys ry:n kautta.

Messun jälkeen nimikkolähettimme Samuel Laukkanen kertoo työstään Jakutskissa, venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus seurakuntakeskuksessa alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Torstain viikkomessu klo 18

Viikkomessut kirkossa joka tiistai ja torstai klo 18.

Tuusulan kirkko ja seurakuntakeskus

Kehitysvammaisten kirkkopyhä Tuusulassa

Rovastikunnallinen kirkkopyhä

Messu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen nautitaan yhteiset kirkkokahvit.