Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa

Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa Keravan kirkko

Keravalla vierailee Malawin Pipliaseuran pääsihteeri. Hän kertoo, miten lukutaitohanke etenee Malawissa. Saamme myös kuulla Malawin Pipliaseuran työstä. Pipliaseura kääntää, julkaisee, myy ja markkinoi Raamattua. Suomen Pipliaseura on yhteistyökumppanina muun muassa Malawin naisten lukutaito-ohjelmassa.

Tilaisuus on avoin kaikille. Tule kuulemaan miten Keravan seurakunnan talousarviorahoista ja lähetyksen käsityöryhmä myyntituotoillaan tukee naisten lukutaitotyötä Afrikassa. Tuki menee Suomen PIpliaseuran kautta. Tule kuulemaan miten Jumalan työ avullasi leviää Malawissa.

KUVA:

Työni Pipliaseuran pääsihteerinä merkitsee paljoa matkustamista eri puolilla maatamme tapaamassa kirkkojen johtajia ja yhteistyön tekemistä kaikkien kirkkokuntien kanssa. Minulla on kaupallinen koulutus mutta olen saanut työurallani kehittyä edistämään Raamatun tunnettuutta ja käyttöä kotimaassani. Teen työtä, jota rakastan ”, Clapperton Mayuni kertoo

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Terveiset nimikkoläheteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Terveiset nimikkolähteiltä ja jouluterveisten tekeminen. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.