Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen, kaikki ovat tervetulleita, ryhmässä saa opastusta käsitöiden tekemiseen. Syksyllä ryhmän tekemiä käsitöitä myydään adventtimyyjäisissä 1.12. Ryhmän aikana kahvitarjoilu, maksuton ja hartaushetki. Ryhmä kokoontuut seurakuntakeskuksessa Papintie 2-6, 3. kerros rippikoulusali.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Katupappila

Ekumeenisen Vastuuviikon tapahtuma

Vastuuviikon lähettiläs, keravalainen Hazbije Krasniqi puhuu naisten oikeudesta työhön ja kokemuksistaan naisten tilanteesta lähtömaassaan ja Suomessa tiistaina 23.10. kello 10.30 Katupappilassa.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä, tilaisuuksissa käy vierailijoita kertomassa lähetystyöstä.

Savion seurakuntatalo

Kahvihetki Saviolla

Kaikenikäisten avoin kahvittelu- ja kohtaamispaikka