Lukupiiri

Lukupiiri Keravan seurakuntakeskus

Lukupiiri on ryhmä kirjojen ystäville. Ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 11.9. klo 18 seurakuntakeskuksen saunahuoneessa.

Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan Qiu Xialongin dekkarista Punaisen sankarittaren kuolema. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa.  Tarkemmat päivämäärät sovitaan kauden alkaessa. Lukupiiriä vetää tietokirjailija Sara Kokkonen.

Keravan seurakuntakeskus

Lukupiiri

Lukupiiri on ryhmä kirjojen ystäville seurakuntakeskuksen saunahuoneessa kello 18. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa, ja sitä vetää tietokirjailija Sara Kokkonen.

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki.

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila