Kahvihetki Saviolla

Kahvihetki Saviolla Savion seurakuntatalo

Kaikenikäisten avoin kahvittelu- ja kohtaamispaikka

Tule kahvittelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta Savion seurakuntatalolle! Kahvihetki järjestetään parittomien viikkojen keskiviikkoina yhteisöruokailun jälkeen syyskuusta marraskuuhun. Kahvihetkessä on hartaus ja vapaata jutustelua, ohjattua ohjelmaa ja vierailevia esiintyjiä.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Keravan seurakuntakeskus

Vapautettuna palvelemaan -raamattuopetussarja

Keravan seurakunta kutsuu ja rohkaisee sinua kasvamaan Jumalan sinulle antamassa palvelutehtävässäsi. Tule mukaan raamattuopetussarjaamme, joka antaa sinulle mahdollisuuden omaan hengelliseen kasvuun, palvelutehtävän hahmottamiseen, kysymysten tekemiseen ja yhteiseen esirukoukseen.

Savion seurakuntatalo

Naisten raamattu- ja rukouspiiri