Miesten raamattupiiri Saviolla

Miesten raamattupiiri Saviolla Savion seurakuntatalo

torstaisin klo 19-21 Savion seurakuntatalossa.

Raamattu- ja rukouspiirien vetäjinä toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset. Piireissä luetaan Raamattua kirkkovuoden mukaan ja keskustellaan luetuista kohdista. Illan aikana saatetaan laulaa virsiä tai hengellisiä lauluja ja rukoilla yhdessä sekä seurakuntaan jätettyjen rukouspyyntöjen että henkilökohtaisten asioiden puolesta. Piirejä on eri puolilla Keravaa. Ennakkotietoja Raamatusta ei tarvita, vain kiinnostus riittää.

Vapautettuna palvelemaan -raamattuopetussarja

Keravan seurakunta kutsuu ja rohkaisee sinua kasvamaan Jumalan sinulle antamassa palvelutehtävässäsi. Tule mukaan raamattuopetussarjaamme, joka antaa sinulle mahdollisuuden omaan hengelliseen kasvuun, palvelutehtävän hahmottamiseen, kysymysten tekemiseen ja yhteiseen esirukoukseen.

Miesten raamattu- ja rukousryhmä

Miesten raamattu- ja rukousryhmä seurakuntakeskuksen saunahuoneessa

Kappelin rukouspiiri

tiistaisin parittomilla viikoilla klo 18.30-20.15 seurakuntakeskuksen kappelissa.