Hoivaretki Leiriniemeen

Leirikeskus Leiriniemi, Kalarannantie 3, 04530 Ohkola

Retki monisairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille

Haluatko vaihtelua arkeen? Hoivaretki on tarkoitettu monisairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille, jotka eivät muuten pääse virkistäytymään kodin ulkopuolelle ja jotka kaipaavat vaihtelua arjen keskelle. Retkelle lähtijöiden tulee suoriutua itsenäisesti wc-käynneistä ja liikkumisesta esimerkiksi rollaattorin avulla. Avustaja voi tarvittaessa lähteä mukaan.

Retkipäivään sisältyy mukavaa yhdessäoloa ja erilaista ohjelmaa sekä tietenkin maittavaa ruokaa! Retkipäivä maksaa 20 euroa. Kuljetukset tapahtuvat invatakseilla.

Ilmoittautuminen Nea Kivistölle (p. 0400 378 014) elokuun aikana, viimeistään 31.8.2018. Mukaan mahtuu 14 henkilöä.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Keravan seurakuntakeskus

Vapautettuna palvelemaan -raamattuopetussarja

Keravan seurakunta kutsuu ja rohkaisee sinua kasvamaan Jumalan sinulle antamassa palvelutehtävässäsi. Tule mukaan raamattuopetussarjaamme, joka antaa sinulle mahdollisuuden omaan hengelliseen kasvuun, palvelutehtävän hahmottamiseen, kysymysten tekemiseen ja yhteiseen esirukoukseen.