Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ihmeellinen itä, aluekoordinaattori Jukka Repo Keski-Aasia, Venäjä, kertoo Kansanlähetyksen tekemästä Venäjän työstä.

Tilaisuus avoin kaikille, kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha Kansanlähetyksen tekemällä työlle. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla ja hartaudella, sen jälkeen Jukka Repo kertoo Venäjällä tehtävästä lähetystyöstä.

Kuvassa Jukka Repo

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan ME-talo, Paasikivenkatu 12

Maahanmuuttajat pyörille -koutsikoulutus

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille ja inspiroida eri kulttuuritaustoista tulevat pyöräilemään? Tule ilmaiselle kurssille oppimaan miten pyörällä ajoa opetetaan aikuisille!

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Aiheena: Lähetystyö reformaation aikana ja sen jälkeen, Keravan seurakunnan pappi Chris Montgomery. Ikkuna lähetyksen maailmaan kokoontuu Keskustassa ja Kalevassa. Näissä tilaisuuksissa seurakuntalaiset saavat tietoa Keravan seurakunnan nimikkolähettityöstä ja siellä käy vierailijoita kertomassa eri lähetysaiheista.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.