Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ihmeellinen itä, aluekoordinaattori Jukka Repo Keski-Aasia, Venäjä, kertoo Kansanlähetyksen tekemästä Venäjän työstä.

Tilaisuus avoin kaikille, kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha Kansanlähetyksen tekemällä työlle. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla ja hartaudella, sen jälkeen Jukka Repo kertoo Venäjällä tehtävästä lähetystyöstä.

Kuvassa Jukka Repo

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.