Bussikuljetus hautausmaalle ja urkumatinea

Bussikuljetus hautausmaalle ja urkumatinea Hautausmaa

Maksuton bussikuljetus vie kerran kuukaudessa hautausmaalle.

Maksuttomat bussikuljetukset hautausmaalle lähtevät keskustasta, Keskikadun tilausajopysäkiltä.  Kuljetuksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Hautausmaan siunauskappelissa on urkumatinea kuljetuspäivinä.

25.9.

lähtö klo 12

urkumatinea klo 13

paluu klo 15

Rauhan konsertti

Keravan kirkossa päästään nauttimaan Rauhan konsertista kansainvälisen vastuun ja ihmisoikeuksien päivänä, keskiviikkona 24.10. kello 19. Konsertti on osa valtakunnallista Ekumeenista Vastuuviikkoa, jonka teemana tänä vuonna on Ihmisarvoinen työ on jokaisen naisen oikeus.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! -konsertti

D-VITAMIINIA! -konserttisarja seurakuntakeskuksen salissa. Sibelius-akatemian musiikin tohtorit esiintyvät. Vapaa pääsy, järjestäjänä Sibelius-Akatemian DocMus-osasto ja Keravan kulttuuripalvelut.